herstelling, montage en levering van voertuigonderdelen

Etn Alders Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Opslagruimte
Herstellen


Vakhandel voor auto-, bouw- & industrieonderdelen

Etn. Alders NVin Neerpelt bestaat al sinds 1954 als gespecialiseerde leverancier en hersteller van onderdelen voor allerlei verschillende voertuigen. Met de jaren breidde Etn. Alders NV het aanbod van onderdelen én zijn klantenkring stelselmatig uit. Daarom dat we nu al vele jaren bekend staan als vakhandel in kwaliteitsvolle artikelen op diverse vakgebieden.

 

In Limburg weet praktisch iedereen dat als het gaat om toebehoren voor auto’s, bouw en industrie je dan bij Etn. Alders NV moet zijn. Want wij bieden professioneel advies, vertrouwde service en een supersnelle levering voor de doe-het-zelver én vakman. Etn. Alders NV levert zelfs onderdelen rechtstreeks bij u thuis als u ze écht dringend nodig heeft!

 

Die unieke inzet en service van Etn. Alders NV maken de medewerkers in onze twee vestigingen en onze vertegenwoordigers elke dag opnieuw waar. Hebt u specifieke vragen over bepaalde onderdelen, stuur dan een mail naar verkoop@alders.be en wij zorgen zo snel mogelijk voor het juiste antwoord op uw vraag. Of kom eens langs in een van onze vestigingen voor deskundige uitleg en een vakkundige installatie of reparatie. Tot binnenkort!

 

Kom naar Etn. Alders NV voor accessoires van de hoogste kwaliteit!

Over Etn. Alders

ETN. ALDERS werd gesticht in 1954 in Neerpelt. Met als hoofdactiviteit de herstelling van voertuigonderdelen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de koplopers in deze sector.

 

Alders NV heeft tegenwoordig drie vestigingen en 40 medewerkers in Limburg en biedt een snelle en efficiënte service. Onze herstellingen en montagewerkplaatsen bestaan uit: Cardanassen en toebehoren, compressors, Dieselpompen, Dieselpompen, Standverwarmingen, Centrale smeringen,Starters - alternatoren - dynamo's,Hydraulische slangen, elektrische handgereedschappen, Remvoeringen - remtrommels. En nog veel meer ook in onze producten en gereedschappen afdeling!